Produži život

Plavo-slika2.png
blupuro.png
osmosi.png

Blupuro ©

Reverznaosmoza

Blupuro©  Zahvaljujući prirodnom procesu reverzneosmoze, koja kroz polupropustive membrane filtrira i zadržava nečistoće štetne po zdravlje.

 

Blupuro© smanjuje koncentraciju kalcijuma, fosfata, nitrata, teških metala kao što su olovo i drugih zagađujućih materija, koji su obično prisutni u vodi.


Blupuro© minimizira ukupan ostatak, garantujući dobru, laganu i sigurnu vodu za piće i upotrebu u ishrani.

Dizajn

TFC Tw30-1812  Membrane visoke efikasnosti

Da bi postigli dizajn sa ovim karakteristikama, bili su potrebni hrabri izbori i gotovo opsesivna pažnja prema detaljima. Svaki milimetar je projektovan, izgrađen i sastavljen kako bi postigao
najbolje moguće performanse.

 

Napustili smo stare tehnologije, odabrali inovativna i efikasnija rešenja, kao što je jednoslojni sud sa dvostrukim pritiskom i samo jedno od rešenja koji su doprineli da Blupuro© bude među najpouzdanijim i najpoznatijim proizvodom na tržištu.

blupuro-spaccato.png

Opremljen sa dve membrane sa visokim kapacitetom proizvodnje kako bi se obezbedio veći protok i odličan kvalitet vode.

Sa inovativnom pumpom magnetnog pogona osigurava se  odsustvo vibracija, slabe buke.

Takodje je opremljen i elektronskom kontrolnom jedinicom koja kontroliše sve faze rada posredstvom informacija o svom statusu putem jasnog i jednostavnog LED displeja.

membrana-tw30.png

OBRATITI PAŽNJU NA DETALJ


Zahvaljujući proizvodnji kalupa za ubrizgavanje sa kvalitetnim dijalektnim materijalom, Blupuro© predstavlja na svetskom tržištu ono što se najbolje može ponuditi, tehniku povezanu sa elegantnim dizajnom.