O NAMA

Već dvadeset godina kompanija se bavi proizvodnjom, distribucijom i prodajom svojih proizvoda, posvećujući posebnu pažnju tehničkoj pomoći. Blugeo nudi najbolja moguća rešenja u pogledu tehnologije, dizajna i pouzdanosti, sertifikatima kvaliteta kao što su UNI EN ISO 9001: 2008; UNI EN ISO 14001: 2008 i UNI EN ISO 1014: 2008. Kompanija sarađuje sa najvećim multinacionalnim kompanijama u sektoru za prečišćavanje vode za razvoj i proizvodnju proizvoda.

Proizvodi Blugea u potpunosti se proizvode u Italiji: svaka komponenta je dizajnirana i montirana u Italiji, prema najnovijim važećim propisima. Svaki proizvod pre nego što se plasira na tržište, sertifikovan je prema najvišim standardima sigurnosti i kvaliteta (TUV, NSF).

Visoke investicije u tehnološke inovacije čine Blugeo proizvode najbolje na tržištu za pouzdanost, efikasnost i sigurnost performansi.

Prefinjeni i suštinski dizajn u potpunosti odražava njihove osobine. Karakteristike se široko odražavaju stvarnim potrebama vezanim za kvalitet vode, koje se javljaju iu kući iu profesionalnom okruženju.

Izbor proizvoda Blugeo predstavlja inteligentnu i povoljnu investiciju u smislu štednje i blagostanja, uz poštovanje životne sredine.