top of page

ZAUVEK, BEZBEDNA VODA SA ČESME
FOREVER, SAFE TAP WATER

Profine WaterKIT 300ppi.png
Profine UNO logo.png

SISTEM MIKROFILTRACIJE

Slide_uno.jpg
GoodDesign.png
GreenAward2016.png
UNOPatend_madeInItaly.png

Profine UNO uklanja suspendovane čestice, loš miris, neprijatan ukus, hlor, sve herbicide, pesticide kao i mikroplastiku. Montaža je jednostavna, a održavanje se sastoji samo od zamene unutrašnjeg filtera jednom godišnje ili kada se dostigne potrošnja od 7.000 litara, što je označeno LED diodom na glavi nosača filtera. Pored toga, njegova veličina i jednostavna instalacija znači da ga uvek možete poneti sa sobom na odmor.

Profine UNO 2.png
Profine UNO logo.png

Mikrofiltracija

0,5 mikrona

Kapacitet

7.000 litara

Brzina

3,5 l/min

4 razloga zašto izabrati Profine UNO

icona_virus.png

Uklanja neželjene

mirise i ukuse i

smanjuje hlor.

icona_bifilm.png

Mikrofiltracija 0,5 mikrona i ima autonomiju od 7.000 litara.

scudo.png

Garantuje bakteriostatsko

dejstvo.

check-led-uno-profine.png

Signalizira za zamenu filtera LED svetlom na zaglavlju

Garantovano bakteriostatsko delovanje

Domaća prirodna voda

UNO je mikrofiltracijski antibakterijski sistem od 0,5 mikrona kome dodavanje jona srebra daje važno bakteriostatsko dejstvo. UNO, održiv izbor koji pomaže životnoj sredini i porodici. Korišćenjem filtera, stvara ušteda od 1.314 boca godišnje uz prosečnu cenu od 400,00 evra po porodici.

banner_uno_profine-2-2048x975.jpg

IDEALAN PORODIČNI

PRIJATELJ

UNO je san o prirodnoj vodi dobijenoj direktno iz česme dostupnoj u vašem domu. Nema više skladištenja  vode u plastičnim flašama i balonima. Uz UNO možete da pijete vodu svog doma, bezbednu, svežu i direktno sa česme.

UZ UNO JE STVARNOST

JEDN

UNO je savršena demonstracija jednostavnosti koje život znače. Jednostavan filter koji ne zahteva tešku instalaciju - odvrnete cev za vodu, zavrnete UNO i vratite cev, a njeno održavanje se sastoji samo u promeni filtera jednom godišnje ili kada se potroši. Posvećen je onima koji vole da kažu „bilo je lako“.

Za one koji uživaju veliku nagradu za malog truda, za one koji traže jednostavno rešenje da piju vodu kod kuće, za one koji vole stil, gde plastici nije mesto na stolu. Za one kojima je flaširana voda bila jedini izbor.

BAKTERIOSTATIČKI
RADNJA TAKOĐE KADA
SI I NA GODIŠNJEM ODMOR

Unutar elegantnog kućišta, ugljenični blok impregniran srebrom garantuje mikrofiltraciju od 0,5 mikrona za 7.000 litara čiste, sveže, rafinisane vode. UNO je antibakterijski sistem, pojačan garantovanim bakteriostatskim delovanjem impregniranih jona srebra. Rigoroznim testiranjem vode iz porodičnog domaćinstva, nije otkriveno zagađenje ili bakterijska kontaminacija, čak i nakon produženih perioda „praznika“ kada niste tu (testovi obavljeni u TIFKLAB-u). Ako ne želite da se odreknete dobre vode ni na odmoru, ponesite UNO sa sobom! U stvari, možete ga zašrafiti ispod bilo koje sudopere.

Slike uno.png
UNO presek.png

1

2

3

KARAKTERISTIKE

1

Kada otvorite kućnu slavinu, voda ide u filter Profine UNO.

2

Kada voda ulazi, ona pokriva površinu aktivnog uglja (koja je, da se podsetimo, veoma složen sistem bogat raznim vrstama molekula i bakterija) počne da prelazi kroz filterski zid prethodno formiranog aktivnog uglja, postepeno ostavlja različite supstance da se talože u prostranim pukotinama koje je karakterišu; u stvari, aktivni ugalj ima veoma visoku unutrašnju površinu (1 gram uglja ima površinu ekvivalentnu fudbalskom terenu) sposobnu da zadrži različite hemijske supstance, od velikih organskih molekula (prvi koji se zaustavljaju), do mineralnih soli i metala u različitim oblicima, na male molekule hlora koji, nakon što su malo prošetali unutra, takođe odlučuju da prestanu. Ova pojava je poznata kao adsorpcija i odnosi se na veliki deo neživih supstanci. U našem protoku vode kroz uobičajeni zid imamo i živa bića, bakterije, prirodno prisutne u svim sistemima; oni imaju različite dimenzije, očigledno daleko veće od gore pomenutih molekula; većina njih nalazi fizičku barijeru, jer je poroznost cilindra uglja (veoma pravilna jer je prethodno formiran) manja od dimenzija većine njih. Mali deo koji napreduje nije štetan, ali ako raste može to postati; ukratko, važno je da bakterije ne nađu način da se same reprodukuju. I tu dolazi prijatelj Silver, prisutan u minimalnim tragovima na celoj zapremini uglja, blokiran da se ne bi uklonio iz vodenog toka, koji je najefikasniji prirodni zastrašivač razvoja bakterija.

3

Sada dobra i bezbedna voda izlazi iz unutrašnjosti srebrnog karbonskog bloka i stiže do kućne slavine za pripremu hrane i pića.

INSTALACIJA

UNO se može montirati vertikalno ili horizontalno.

Za ugradnju, samo pratite lokalne propise i uputstva opreme.

ZAMENA FILTERA

Zamena kertridža najkasnije 12 meseci od datuma ugradnje.

Zamenite bateriju na LED indikatoru svaki put kada zamenite kertridž.

KOMPANIJSKI 

SERTIFIKATI

Proizvedeno u Italiji od think:water, kompanije sa sertifikatom ISO 9001-2015 (kvalitet), 14001-2015

(životna sredina) i MOCA.

PROIZVODNI

SERTIFIKATI

U skladu sa ICIM 0415CS regulativom. Proizvodi i komponente u kontaktu sa vodom namenjene za ljudsku upotrebu (uključujući EU uredbu 25/2012 aprema laboratorijskom testu Tifk Lab), ACS.

EKOLOGIJA

Dispose of the used cartridge according to Decision 2000/532/EC (CER code 15 02 03).

Instalacija Profine UNO

Instalacija Profine UNO filtera

Zamena filtera za Profine UNO

Tehničke karakteristike

D I M E N Z I J E 

11,15 cm

Širina

30,47 cm

Visina

6,44 cm

Obim

3/8"

Ulaz

3/8"

Izlaz

T E H N I Č K I   P O D A C I

3,5 L / min @2bar

Protok

7.000 l

Autonomija filtera

1 godina

Trajanje filtera

1,5 bari

Radni pritisak

5°- 38° C

Maksimalna radna temperatura

T E H N O L O G I J A

Mikrofiltracija

GAC = Aktivni ugalj

0.5 Mikrona

Prosečan stepen filtracije

PrettyWater Slika2.png
Profine UNO logo.png

je proizvod u potpunosti proizveden u Italiji

Uno certificate.png
bottom of page