top of page
Elkay - make the difference.png
elkay.png

Više od 101 godine, Elkay®Manufacturing, proizvodi inovativne proizvode i pruža izuzetnu brigu o kupcima. Uporodičnom vlasništvu od 1920. godine.

 

Elkay je započeo sa proizvodnjom batlera i sudopera za ostave. Danas, kompanija je napredovala i uključuje slavine, opremu za hranu, proizvode za isporuku vode i delove za potrebe sudopera svetske klase.

 

Ponosni smo, što smo američka kompanija za prodaju kuhinjskih sudopera broj 1, kao i vodeći proizvođač nagrađivanih proizvoda za isporuku vode, uključujući stanicu za punjenje boca ezH2O®.

 

Kao i vaša porodica, Elkay ima vrednosti i tradiciju koja traje. Ponosni smo što nudimo pouzdane proizvode koji inspirišu promene i ostavljaju svet boljimmestom za generacije koje dolaze.

image_edited.jpg

NAJPRODAVANIJI PROIZVOD

EZH2O_edited.png

Filterska stanice za punjenje flaša stavljaju bezbedniju hidrataciju na dohvat svima.

 

Naši filteri pomažu u smanjenju olova i drugih štetnih zagađivača, istovremeno obezbeđujući brzo punjenje pijaćom vodom za žedne i smanjenje otpada od plastičnih flaša.

 

Nastavljamo da širimo ovu inovativnu i nagrađivanu liniju proizvoda koja podržava našu posvećenost isporuci čistije i zdravije vode.

 

Naše ugradne i samostalne punionice za flaše i piće, savršene su za različita okruženja, uključujući obrazovne ustanove, zdravstvene ustanove, kancelarijske komplekse, fitnes klubove, ugostiteljske prostore itd.

image_edited.jpg

TIPOVI PROJEKATA

Kontaktirajte nas

Za sve informacije o proizvodia možete nas kontaktirati na email. Hvala unapred

Hvala na upitu. Thanks for submitting!

bottom of page