PROČISTI ŽIVOT

Blububble-slika.png

Blububble ©

Mikromolekularna filtracija

Blububble omogućava potrošačima da dobiju čistu vodu u svojim domovima, poslovnim prostorima, kafićima, bankama i svuda gde je to potrebno, bez neprijatnog mirisa i ukusa hlora. 

Sistem mikrofiltracije eliminiše tragove hlora i zaustavlja sve opasne materije koje mogu dospeti i zagaditi vodu na putu od izvora, fabrike vode do česme u vašem domu (nečistoće od starih cevi, metali, pesticidi, ugljovodonici itd).

Dobijena voda je čista i sveža kao prirodna izvorska voda, bogata korisnim komponentama, uključujući esencijalne mineralne soli.

Blububble je sposoban da proizvede vodu da zadovolji sve želje sobna temperatura vode, hladna voda i penušava voda.

Garantovan kvalitet zdrave vode

Blububble je u mogućnosti da garantuje vodu koja je bakteriološki čista i sigurna za piće za sve uzraste, uključujući i najmlađe.

 

Voda je savršena za pripremu hrane  i napitaka koji će vam omogućiti da uživate u ukusima i mirisima, bez primesa koje su onemogućavale da uživate u zalogajima sveže pripremljene hrane, takođe menjale i umanjivale ukus vašeg pripremljenog čaja ili kafe.

 

Uživajte ponovo u mirisima prave kafe, nane, kamilice ili omiljenog napitka po vašem izboru!

Dizajn u svakom pogledu

Blububble je dizajniran za besprekornu instalaciju u bilo kojem domu ili poslovnom prostoru zahvaljujući konturama i kompaktnoj veličini. Pošto nije potrebna nikakva instalacija, uređaj ne mora biti postavljen u blizini priključka za vodu i može se postaviti na bilo kojem mestu po vašoj želji (važi za modele 20 PLUS-SX i 20 PLUS-ST).

Blububble ide savršeno sa bilo kojim dekorom. Zamenljive boje panel sistema mogu biti usklađene tako da se uklapaju u bilo koji prostor.

INOVATIVAN INTERJFES
Ploča tastera dostupna u 
mehaničkom ili elektronskom 
izdanju.

ČISTA I PENUŠAVA
Co2 rezervoar za karbonizaciju
vode regulator pritiska koji 
dozvoljava odabir nivoa 
karbonizacije koji odgovara 
tvom ukusu.

JEDNOSTAVAN I PAMETAN
Ekstraktan panel  jednostavan
za održavanje.

APSOLUTNA SIGURNOST
Filtriracija pomoću MCM tehnologije osigurava visoku selektivnost protiv sedimenta i bakterija, usmerenu na aktivnu adsorbentnu funkciju gljenika i zadržavanje hlora.